Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 20-01-2019 - The Top 5 Best Cryptocurrencies 2019: http://corta.co/BESTINVESTMETHOD5500093839 lees meer
 • 19-01-2019 - Best cryptocurrency to Invest 2019: http://valeriemace.co.uk/5500039732 lees meer
 • 18-01-2019 - Wie man aus € 3.000 € 128.000 macht: http://swish.st/5500042817 lees meer
Plaats een bericht
 • Calvin Klein
 • D & G
 • davidoff
 • DSQuared2
 • Jean Paul Gaultier
 • Joop
 • Yves Rocher
 • Yves Saint Laurent

Algemene voorwaarden

Hieronder treft u de aankoopvoorwaarden aan van de webshop van ArtMix. Neem deze zorgvuldig door voor u tot bestelling overgaat.

1. Het kopen van producten, accepteren van een aanbieding dan wel het plaatsen van een bestelling (ook via elektronische weg) houdt in dat deze voorwaarden aanvaardt zijn. Een overeenkomst aangegaan via elektronische communicatievormen is een geldige overeenkomst, het ontbreken van een fysieke handtekening doet hier niets aan af.

2. Indien opdrachtgever naar zijn algemene voorwaarden verwijst zijn deze niet van toepassing, tenzij ArtMix daar uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt.

3. Alle aanbiedingen van ArtMix zijn vrijblijvend. ArtMix behoudt zich het recht om prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

4. De overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de geplaatste bestelling door ArtMix. ArtMix is gerechtigd bestellingen te weigeren. De acceptatie dan wel weigering van de bestelling deelt ArtMix (langs elektronische weg) mee aan de opdrachtgever.

5. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft en onder voorwaarden geschiedt zal dit vermeld worden.

6. Het aanbod bevat een volledige, nauwkeurige en gedetailleerde omschrijving van de aangeboden producten en/of diensten. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod, waarbij voor de opdrachtgever duidelijk kan zijn dat er sprake is van een vergissing of fout, zijn niet bindend voor ArtMix.

7. Bij een aanbod vermeld ArtMix wat de rechten en plichten van de opdrachtgever zijn indien het aanbod wordt aanvaard. Van belang hierbij zijn:
- De prijs;
- Wijze waarop de overeenkomst tot stand zal komen;
- Wijze van aflevering, betaling of uitvoering van de overeenkomst;
- Afgeprijsde of geopende artikelen kunnen niet worden geretourneerd;
(Voor verzendkosten wordt een extra bedrag van € 4,95 (incl. BTW) in rekening gebracht).

8. De vermelde prijzen voor aangeboden producten en diensten zijn in euro’s, waarbij duidelijk vermeld staat of de prijs inclusief of exclusief BTW, verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen is. Druk en zetfouten voorbehouden.

9. Een tussentijdse verandering van het niveau van lonen en kosten die ArtMix noodzaakt tot tariefaanpassingen of aanpassingen van andere, in lid 3, genoemde kostenvergoeding zal worden doorberekend.

10. Met betrekking tot tarieven en de daarop gebaseerde kostenramingen staat in de aanbiedingen aangegeven of daarin zijn inbegrepen de secretariaatkosten, de reisuren, reis- en verblijfskosten en andere opdrachtgebonden kosten. Voor zover deze kosten niet zijn inbegrepen kunnen ze apart worden berekend.

ArtMix copyright©


(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)